Over ons

Teunis Advies & Administratie is een kleinschalig administratiekantoor dat zich voornamelijk richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB). Het kantoor kenmerkt zich door een grote mate van deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Door onze ruime kennis en jarenlange praktijkervaring zijn wij zeer vertrouwd geraakt met de gang van zaken binnen het MKB. Hierdoor kunnen wij ook voor uw onderneming een waardevolle aanvulling zijn.

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een tijdrovende maar wettelijk vereiste bezigheid. Het is een belangrijke activiteit van elke onderneming. Een goed gevoerde en actuele administratie staat in dienst van het bedrijf en niet andersom. Als u geld en tijd wilt besparen en zich volledig wilt kunnen richten op de kernactiviteit van uw bedrijf, dat is het ondernemen, dan kunt u uw financiƫle administratie met een gerust hart aan ons uitbesteden en toevertrouwen.

Teunis Administratie & Advies is een kantoor waar u al uw mogelijke administratieve dienstverlening kunt onderbrengen. Door samenwerking met diverse accountantskantoren kunnen wij ook de accountantsverklaring voor u laten verzorgen indien dat noodzakelijk mocht zijn.